close
Magia Craciunului

10 mesaje pe care le poti spune din suflet de Craciun si Anul Nou

10 mesaje pe care le poti spune din suflet de craciun si anul nou

De Craciun si Anul Nou, fiecare dintre noi cautam mesaje cat mai sincere si cat mai frumoase, insa de cele mai multe ori ajungem sa dam copy-paste la tot felul de urari care nu ne reprezinta. Iti prezentam 10 mesaje cu care te poti identifica din tot sufletul.

1. Cu ocazia acestor frumoase sarbatori, Magia sa fie cel mai bun costum al tau, zambetul tau cel mai bun cadou, ochii tai sa reprezinte destinul ideal si fericirea ta dorinta mea cea mai mare! La multi ani, 2015!

2. Pentru anul ce vine iti doresc doua lucruri: Totul si nimic! Tot ce te poate face fericit si nimic din ce te-ar face nefericit.

3. Anul asta sa nu astepti niciun cadou. Tocmai beau un paharel cu regii magi si ne-am cam imbatat nitel. Craciun Fericit!

4. Cand Dumnezeu a impartit abilitatile pentru fiecare om, pe mine m-a inzestrat cu puterea de a-mi alege prietenii si de a nu-mi pierde memoria: Craciun fericit si toate cele bune!

5. Iti daruiesc pentru anul ce vine numai magia, aceeasi magie pe care o traim acum, in noaptea de Craciun! Craciun si An Nou Fericit!

6. Daca anul asta te fura cineva sa te bage in sac, ai grija ce faci! Ai fost dorinta mea de la Mos Craciun (mesaj de iubire de la un barbat pentru o femeie)

7. Iti doresc atata noroc in viata cate picaturi are ploaia, atata sanatate cate raze are soarele, atata fericire cate stele sunt pe bolta cereasca! CRACIUN FERICIT!

8. Secundele tale sa se umple cu magie, minutele cu rasete, orele cu iubire si inima ta sa creasca pacea, speranta si iertarea. Craciun Fericit!

9. An Nou Fericit! Sper ca rutina ta sa se transforme in continue surprize, supararile in zambete, tristetea in sperante.

10. Mos Craciun sa-ti aduca tot ceea ce iti doresti mai bun pentru persoana pe care o iubesti cel mai mult! Craciun Fericit si La Multi Ani!

Tags : mesaje de craciunurari de craciun
Craciun

The author Craciun

Leave a Response