close
Cadouri de Moș Nicolae

Mai sunt puține zile până la seara magică de Moș Nicolae și cu toții cred că suntem nerăbdători să vedem ce ne lasă moșul în ghetuțe. La rândul tău trebuie să îi răsfeți pe cei dragi și să le oferi daruri inspirate care să îi bucure și să le lumineze ziua. Desigur, asta nu este o misiune prea ușoară, mai ales în această perioadă când toate magazinele sunt extrem de aglomerate și când ai atât de multe variante la dispoziție.

Cei mici sunt primii care trebuie răsfățați, deși unora moșul le va lăsa cel mai probabil și câte o nuia, macar așa de dragul tradiției. Bineînțeles că cele mai apreciate cadouri vor fi, ca întotdeauna, jucăriile și dulciurile. Așa că îi puteți mulțumi ușor pe cei mici cu păpuși, mașinuțe sau figurine care mai de care mai atractive.

Pentru doamne și domnișoare vă puteți orienta spre numeroase decorațiuni de sezon, care sunt întotdeauna apreciate și primite cu mult drag. Dacă vreți să oferiți ceva mai personal, mai rafinat, puteți alege între o cutie de bijuterii handmade și un set de brățări cu perle care sigur nu vor da greș.

Bărbații din viețile noastre merită tot ce-i mai bun, așa că nu îi putem uita în goana după cadouri. Dacă iubitul tău are simțul umorului și este o personă distractivă îi poți oferi o pereche de ciorapi călduroși și amuzanți sau un set de căni care să vă încălzească diminețile împreună. Orice ai alege, asigură-te că este un cadou pe care îl oferi din suflet, care te bucură și pe tine în același timp. Transmite-i un mesaj și nu uita că este cea mai importantă perioadă din an, lucrurile materiale nu contează la fel de mult ca cele spirituale.

sursa foto: go.harveynorman.ie

Tags : cadouri de craciuncadouri de mos nicolaemos nicaolaewow
Craciun

The author Craciun

Leave a Response