close
Ce sa nu faci in timpul unei petreceri de Craciun

E sezonul in care vei primi cele mai multe invitatii la petreceri, asa ca trebuie sa alegi cu grija unde vei merge si cu cine. Distractia e pe primul loc, insa exista anumite reguli pe care trebuie sa le respecti in orice situatie.

1. Nu bea peste masura. Acorda o atentie sporita cantitatii de alcool pe care o servesti. Nu vrei ca finalul petrecerii sa fie dezastruos pentru tine. Nu este vorba doar de impresia pe care o faci, ci si despre starea pe care o vei avea.

2. Abtine-te de la a-i spune sefului tau ce crezi cu adevarat despre el. Da, dupa un paharel, s-ar putea sa devii mult prea comunicativ. Doar pentru ca sunteti in afara orelor de lucru si mediul este unul mai placut, nu inseamna ca te poti apropia de seful tau prea mult. Faptul ca ti-a zambit pentru prima oara, nu este o invitatie la a-ti exprima sentimentele.

3. Nu te imbraca necorespunzator. Nu exagera cu rochii decoltate si accesorii deosebit de stralucitoare. Echilibreaza-ti tinuta! Spre exemplu, daca porti o rochie cu imprimeu sau cu paiete, abtine-te de la a te accesoriza cu cercei, bratari si inele statement.Nu uita ca esti mult mai sofisticata atunci cand te imbraci simplu si elegant.

4. Nu fi antisociala. Daca esti genul de persoana care se ascunde in spatele paharului cu vin si observa tot ce se intampla in jur, ar fi cazul sa te schimbi macar acum. Nu da impresia ca esti salbatica. Incearca sa faci conversatie cu oricine se iveste si fii amabila cu toata lumea. Asta este o modalitate excelenta de a cunoste oameni noi si de a lega multe prietenii.

5. Nu fa glume nepotrivite. Abtine-te de la comentarii si tine-ti glumele proaste pentru tine. Nu toata lumea gusta o poanta, fie ea grozava in viziunea ta. Incearca sa nu jignesti pe nimeni, in niciun fel.

sursa foto: leaparkhotelgrangemouth.co.uk

Tags : petreceri de craciun
Craciun

The author Craciun

Leave a Response