close
Credeai ca poti face asa ceva din paste?

Iata o alternativa grozava la pomul de Craciun! Poti face un brad din paste, pe care sa il vopsesti in culoarea ta preferata. Il poti folosi ca obiect decorativ, il poti darui celor dragi sau poti inlocui traditionalul brad de Craciun. Ai nevoie de cateva elemente necesare si de rabdare, insa rezultatul este deosebit. Ii poti implica si pe cei mici, cu siguranta va veti distra.

Ai nevoie de:

– un con din polistiren

– paste in diferite forme (farfalle, melci, spirale, etc)

– lipici

– vopsea (culoarea preferata sau chiar mai multe culori)

Ce trebuie sa faci:

Pasul 1. Daca folosesti vopsea sub forma de spray poti sari acest pas. Daca folosesti o pensula, vopseste conul din polistiren in culoarea dorita si lasa-l sa se usuce bine.

Pasul 2. Aplica lipici pe o parte a pastelor si aseaza-le pe con. Creaza designul pe care ti-l doresti, aici totul tine de imaginatia ta. Apasa fiecare pasta cateva secunde pentru a se lipi bine si nu iti face griji daca exista lipici pe con sau intre paste. Continua pana ce ajungi la varf si lasa sa se usuce.

Pasul 3. Foloseste spray-ul cu vopsea si acopera tot bradul confectionat, sau aplica vopseaua cu o pensula mica, pentru a te asigura ca ajungi in fiecare colt si nur aman portiuni neacoperite.  Este recomandat sa aplici un strat dublu de culoare. Daca iti doresti mai multe culori, trebuie sa vopsesti cu un penson pentru desen fiecare pasta in parte, pana obtii efectul dorit.

brad din paste

Daca vei face un astfel de pom alb, va arata ca si cum ar fi din portelan!

sursa foto: 123rf.com

Tags : brad de craciunbrad din pasteobiect decorativ
Craciun

The author Craciun

Leave a Response