close
Cum sa ai cel mai autentic con de brad pe masa de Craciun

Unul dintre elementele decorative cele mai utilizate de Craciun este conul de brad. Iti oferim cateva sfaturi despre cum sa iti vopsesti conurile de brad, astfel incat sa ai un Craciun cat mai original.

AI NEVOIE DE:
– conuri de brad
– vopsea alba
– vopsea gri (bronzanta)
– vopsea plata
– vopsea aurie
– o pensula
– fire de ata de culoare aurie

In primul rand, alege bine conurile de brad sau de pin pentru a fi in stare perfecta pentru a putea fi vopsite. Spala-le bine de orice mizerie ca sa nu ingreuneze procesul vopsirii. Asigura-te ca pensula ta este functionala si nu ii cad firele de par, care pot determina o culoare inegala a conului de pin sau de brad.

Alege culoarea pe care vrei sa o aplici pe conul de brad: poti sa optezi pentru culorile specifice Craciunului, precum auriul sau bronzul plat ori albul. Un truc pentru ca acest experiment cu conurile de brad sa se transforme intr-o adevarata opera de arta este sa adaugi peste acestia putin sclipici auriu sau argintiu (il gasesti in magazinele de cosmetice pe acelasi raft cu lacurile de unghii) si apoi legi conurile de crengi de brad pe care le poti agata pe pereti sau le poti pune pe masa de Craciun.

De asemenea, poti pune conurile de brad in mijloc mesei, alaturi de cateva cremgute de brad in jurul unei lumanari si a unei sterguri traditionale romanesti, pentru a reda o imagine mai rustica. Poti agata conurile de crengile de brad sau le poti agata de perdeaua din sufragerie, alaturi de o fundita aurie sau rosie.

sursa foto: gastonepantaleo.com

Tags : con de bradconuri de bradconurile de bradcraciundecoratiuni de craciun
Craciun

The author Craciun

Leave a Response