close
Cum sa faci huse festive pentru scaune

Iata cat de simplu este sa iti infrumusetezi casa cu ocazia sarbatorilor! Sunt numeroase obiecte decorative pe care le poti face tu singur, cu putine resurse si cu rabdare. Rezultatele sunt extraordinare si cu siguranta te relaxezi si iti distragi atentia de la problemele cotidiene. Este extrem de simplu sa faci aceste huse festive, de culoare rosie, perfecte pentru a decora masa de Craciun.

Ai nevoie de:

– material de culoare rosie

– material de culoare alba

– ac si ata

– o foarfeca

Iata cum trebuie sa procedezi:

Alege un material care iti place si se potriveste cu aspectul bucatariei tale. Culoarea se presupune ca trebuie sa fie rosie, dar nu este nimic batut in cuie, alege orice iti face placere! Masoara dimensiunea spatarului scaunelor pentru a calcula cati metri de material sunt necesari.

Ai nevoie de o bucata lunga pe care sa o pliezi in doua si sa o cosi pe margine cu ata de aceeasi culoare ca si materialul, sau cu o culoare care sa se potriveasca. Inainte sa cosi, decupeaza o margine in forma de triunghi. Marginea opusa triunghiului trebuie sa ramana libera, necusuta, pentru a putea imbraca spatarul scaunului.

Coase o bucata de material alb de aproximativ 4-5 cm, peste marginea libera a husei. Acesta trebuie sa se asemene cu bata unei caciuli. Pentru a confectiona motul caciulii, taie mai multe fasii de material alb, late de 1-2 cm. Strange-le intr-un manunchi si leaga-le la mijloc. Coase motul in varful husei. Mai jos ai toti acesti pasi in imagini!

huse

Ce zici? E dificil?

sursa foto: aliexpress.com

Tags : decor de craciunhuse festivemasa de craciun
Craciun

The author Craciun

Leave a Response