close
Cum sa iti faci o lumanare parfumata pentru masa de Craciun

Zilele de Craciun sunt speciale nu doar datorita semnificatiei sarbatorii in sine ci si pentru ca avem multi musafiri in casele noastre. Ii intampinam cu bucate alese dar si cu o masa frumos decorata si o casa plina de prospetime si eleganta, in spiritul sarbatorilor de iarna.

Asa cum este logic, fiecare isi doreste sa aiba casa frumos decorata cu ocazia Craciunului, iar ideile decorative, slava Domnului, nu lipsesc deloc. Unul dintre elementele indispensabile atunci cand ne apucam de decorat casa de Craciun este lumanarea sau lumanarile, daca dorim sa punem mai multe pe masa de Craciun sau in diferite colturi ale casei.

CE MATERIALE ITI TREBUIE
– mic pahar de sticla
– o lumanare mica
– foi de scortisoara
– panglica verde sau rosie

Cum sa iti faci o lumanare parfumata pentru masa de Craciun1

CUM ITI DECOREZI LUMANAREA:
1. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa pui lumanarea in paharul de sticla. Nu uita ca lumanarea trebuie sa fie mica pentru a incapea in pahar.

2. Aranjam foile de scortisoara in jurul paharului, ca si cum am crea un gard protector.

3. Pentru ca scortisoara sa ramana lipita de pahar si mirosul sa tina cat mai mult timp, legam foile de scortisoara cu o panglica de culoare verde sau rosu, in functie de preferinte sau celelalte elemente decorative de pe masa de Craciun.

Aroma pe care o elibereaza scortisoara ii va face pe musafirii tai sa se simta ca intr-un basm, traind nu doar un Craciun frumos alaturi de cei dragi ci si unul cu un miros extrem de placut.

sursa foto: moooscandles.co.za

Tags : craciunlumanare parfumatamasa de craciun
Craciun

The author Craciun

Leave a Response