close
Cum sa-ti faci caciula de Mos Craciun

Se apropie Craciunul si, pentru a intra in climatul sarbatorilor de iarna, continuam sa va prezentam noi idei despre cum sa iti decorezi casa, masa de Craciun sau cum poti concepe chiar tu obiecte decorative ori lucruri pe care le poti purta in zilele de Craciun.

CACIULA DE MOSC CRACIUN
Ca sa iti intampini invitatii intr-o maniera originala, le poti face cadou cand iti trec pragul casei o caciulita de Mos Craciun facuta chiar de tine. Cu siguranta vor fi invadati de sentimente placute si se vor bucura de acest cadou.

CE AI NEVOIE:
– un metru de fetru rosu sau orice alt material din care vrei sa iti faci caciula
– piele alba
– masina de cusut
– foarfeca, foarfeca zig-zag
– ata
– ac
– accesorii (puful pe care il vei lipi de pielea alba)

Cum sa-ti faci caciula de Mos Craciun1

CUM SE FACE
Luam metrul de material si il asezam pe cap, in functie de marimea pe care dorim sa o aiba caciula noastra. Modelam materialul in forma de con si apoi in forma cilindrica (sa fim siguri ca va incapea bine capul in ea).

Masuram cu ajutorul metrului dimensiunea capului nostru si vom face baza caciulii respectand centimetri observati de metru. Apoi, punem pielea alba ca si o banderola in jurul caciulii, pe care o coasem pe fetrul rosu la masina de cusut.

Dupa aceasta, putem lipi puful peste pielea alba sau putem sa il coasem. Pentru pomponul din varful caciulii, puteti alege material de lana sau puful din care ati realizat banderola caciulii lui Mos Craciun. Totul e deja gata! S-o purtati sanatosi!

sursa foto:taghats.com

Tags : caciula de mos craciuncraciuncum se face caciula de mos craciun
Craciun

The author Craciun

Leave a Response