close
GALERIE FOTO. Catalogul IKEA pentru Craciunul lui 20146

Asa cum ne-au obisnuit an de an, cei de la Ikea ne prezinta deja catalogul cu cele mai noi obiecte decorative pentru Craciun, cu cel putin o luna inainte de marea sarbatoare a iernii.

Catalogul Ikea din acest an cuprinde, ca in fiecare an, elemente decorative pentru casa, masa si cadouri. Colectia de Craciun Ikea 2014/2015 pariaza pe culorile traditionale, adica rosu si verde, dar si pe alb si nelipsitul auriu, pentru a imbraca locuintele oamenilor in incantatorul spirit de Craciun.

Dintre surprizele elementelor decorative din acest an ale celor de la Ikea, distingem cele pentru pomul de Craciun, precum globuletele pictate manual sau stelutele care pot fi agatat in brad. Ghirlandele pot fi numite vedetele acestei noi colectii, datorita aspectului lor luminos si a texturii de frunzulite de brad care decoreaza in sine pomul de Craciun.

Ikea ne sfatuieste si ce fel de obiecte decorative sa folosim pentru a primi musafirii in casele noastre: coronita din frunze de brad si globulete frumos lucrate. Pentru mai multe detalii si mai putine cuvinte, va invitam sa urmariti fotografiile de mai jos:

GALERIE FOTO. Catalogul Ikea pentru Craciunul lui 2014
GALERIE FOTO. Catalogul Ikea pentru Craciunul lui 20141
GALERIE FOTO. Catalogul Ikea pentru Craciunul lui 20142
GALERIE FOTO. Catalogul Ikea pentru Craciunul lui 20143
GALERIE FOTO. Catalogul Ikea pentru Craciunul lui 20145
Tags : catalogul ikea pentru craciuncraciundecoratiuni craciunikea craciun
Craciun

The author Craciun

Leave a Response