close
Idei ingenioase pentru decorul mesei de Craciun

Craciunul este o sarbatoare speciala si se merita sa faci toate eforturile pentru a petrece asa cum se cuvine. Este un bun prilej pentru a-ti urma imaginatia si a-ti pune in aplicare toate ideile. Dupa brad, masa de Craciun este una dintre vedetele acestei zile speciale, asa ca poti profita de asta si o poti imbraca cu succes in haine de sarbatoare. Pranzul din ziua de Craciun va fi un adevarat rasfat, iar decorul nu trebuie sa fie mai prejos.

In functie de rezultatul pe care iti doresti sa il obtii, poti jongla cu mai multe decoratiuni. Este esential sa iti alegi inca de la inceput o paleta cromatica pe care sa te axezi. Pe langa combinatiile clasice de rosu si auriu, albastru si argintiu, poti sa optezi si pentru culori mai indraznete cum ar fi violet sau verde menta.

Alegeti apoi stilul pe care ti-l doresti. Poate vrei un pranz elegant, sau doar unul rustic, traditional. Totul depinde de tine, lasa-ti imaginatia sa zboare. Iata cateva idei care te vor inspira!

16833840 - decorated christmas table with tree in background
11781740 - christmas crackers on table set for christmas lunch with candles and tree in background
16803363 - modern and stylish christmas dinner table setting including plates, glasses and placemats, bon bons and christmas decorations landscape horizontal orientation

 

sursa foto: hollywood-gallery.com; 123rf.com

Tags : decoratiunidecorul mesei de craciunmasa de craciun
Craciun

The author Craciun

Leave a Response