close
Idei pentru decorul dormitorului

Odata cu sosirea sarbatorilor de iarna devenim din ce in ce mai tentati de decoratiuni. Daca tot este sezonul lor, de ce sa ne rezuman doar la bradul de Craciun sau la coronita banala de pe usa de la intrare?

Exista o multime de idei minunate pentru decorul casei, la care cel mai probabil nici nu te-ai gandit, dar care te vor incanta de indata ce le vezi. Am ales pentru tine cateva dintre cele mai interesante idei de decor pentru dormitor. Astfel, in aceste zile sfinte de sarbatoare, vei avea parte de o ambianta placuta, care te va destinde si iti va bucura sufletul.

Nu uita ca cel mai important lucru este sa iti lasi imaginatia sa zboare!

Este sezonul luminilor, asa ca cel poate fi mai potrivit decat niste instalatii dragute, asezate ingenios in dormitorul tau? Iata cateva idei!

dormitor3
dormitor1
Shot A is the Master - Shot B and C are exposure comps.Shot D is an option on product position - Shot E and F are exposure comps.Extend walls top right to cover extractor fan.Clean marks on rug.Repro wall below bunting.
Shot A is the Master – Shot B and C are exposure comps.Shot D is an option on product position – Shot E and F are exposure comps.Extend walls top right to cover extractor fan.Clean marks on rug.Repro wall below bunting.

sursa foto: kathy-cottagedreams.blogspot.com;homemydesign.com; interiorhomedecor1.blogspot.com; pinterest.com

Tags : decor de craciunidei pentru decorul dormitoruluiinstalatii de craciun
Craciun

The author Craciun

Leave a Response