close
PENTRU BARBATI: Cum te imbraci de Craciun. TREI LUCRURI DE STIUT

Se apropie cu pasi repezi ”epoca” sarbatorilor de Iarna si implicit a Craciunului si trebuie sa aratam bine in oricare din zilele de sarbatoare care vor urma. Astfel ca, iti spunem in trei pasi cum poti obtine o imbracaminte perfecta pentru Craciun.

3 lucruri de stiut: COERENTA, DISCRETIE SI CEVA DE BAZA

COERENTA VESTIMENTARA
E important ca si in ziua de Craciun sa te imbraci cu haine care se potrivesc personalitatii tale. Nu incerca sa te imbraci cu tot felul de zorzoane intrucat pentru asta ai deja pomul de Craciun. Incearca sa surprinzi lumea cu stilul tau dar nu te imbraca in cineva care nu esti. Fii elegant, dar in acelasi timp fii fidel stilului tau. Este bine de retinut asta deoarece oricat de mult ti-ai dori sa iesi in evidenta, nu uita ca cina de Craciun o petreci cu familia, iar familia ta s-a obisnuit sa te vada in stare naturala nu cu tot felul de podoabe vestimentare cu care epatezi de obicei in afara mediului familial.

POARTA CEVA DE BAZA – NICIODATA NU VEI DA GRES
Un jerseu de culoare neutra, o camasa simpla si niste blugi inchisi la culoare sau pantaloni simpli niciodata nu vor da gres in orice combinatie, mai ales de Craciun. Unui barbat ii sta perfect cu o camasa simpla, niste blugi (eventual camasa scoasa usor in afara blugilor pentru un aer chic) o bereta, daca este cazul si… manusi si fular, daca este foarte frig in zilele de Craciun. Sunt lucruri simple dar tocmai asta iti garanteaza ca nu de vei face de ras cu combinatii imposibile, mai ales daca nu iti permiti un stilist care sa te consilieze.

DISCRETIE
Asa cum am spus mai sus, este sarbatoarea Craciunului, in niciun caz vreun carnaval in care trebuie sa te transformi tu in pom de Craciun. Doar daca nu joci rolul de Mos Craciun pentru nepotii sau copilul tau, poti face exceptii. Discretia este fundamentala in vestimentatia de sarbatori.

sursa foto: thefashionsupernova.com

Tags : craciuncum te imbraci de craciunvestimentatia de sarbatoriwow
Craciun

The author Craciun

Leave a Response